Verkoopstyling met succes!

De verkoopstyling van Stoer in Style werkt.

SIS heeft een woning in Schiedam bekeken en voorzien van praktische adviezen. De woning stond al een paar jaar te koop, dus dit was een uitdaging! Door een andere opstelling van de bestaande meubels, betere zichtlijnen, extra kleuraccenten en accessoiresgebruik, werd de woning klaargestoomd voor de verkoopmarkt.  

Acht weken na de restyling is de woning verkocht! De relatief kleine investering is meer dan de moeite waard en, belangrijker nog, de verkopers kunnen doorgaan en verhuizen naar hun nieuwe woning.  Een mooi resultaat waarmee bewezen wordt dat verkoopstyling werkt!

Wil je weten hoe Stoer in Style je kan helpen bij de verkoop van je woning? Neem contact met me op en we bespreken de mogelijkheden.

 
woonhuis rozenburg

Woonhuis

In dit voorbeeld is te zien dat er een combinatie gemaakt is tussen natuurlijke, wat robuuste materialen en sobere kleuren waardoor er een stoere maar toch sfeervolle ruimte ontstaat.

Stoer in Style geeft ook online
interieuradvies! Mail een aantal foto's van de betreffende ruimte en wat je graag veranderd zou willen en ik geef je een advies op maat! Meer weten? klik hier!

 

 
© Artemix