Verkoopstyling

De geur van verse koffie, warme appeltaart, een bos bloemen en een opgeruimd huis. Iedereen kent de trucs om je huis zo gezellig mogelijk te maken en op die manier, de aandacht te trekken van potentiële kopers. Helaas zijn deze trucs alleen, niet meer genoeg. In de afgelopen jaren is de huizenmarkt enorm gegroeid en is de concurrentie groter dan ooit. Bovendien worden mensen steeds kritischer en is het belangrijk om met je woning een goede eerste indruk te maken, want die kans krijg je maar één keer.

Op de vraag wat te doen, om tot een snelle en succesvolle verkoop van je huis te komen, is het antwoord vrij eenvoudig… schakel de stylist in van Stoer in Style.

Je roept hiermee een deskundige in, waarmee de kans op succes een stuk groter wordt. Het is bewezen dat mooi gestileerde woningen een stuk korter te koop staan en een betere prijs opleveren, dan woningen waar dit niet gebeurd is. Een relatief kleine investering heeft bovendien meer resultaat, dan het verlagen van de vraagprijs en verdient het inschakelen van een stylist zich onmiddellijk terug.

De stylist werpt een objectieve blik op je woning en weet een snelle analyse te geven van de sterke en karakteristieke punten van je huis. Door meubels weg te halen dan wel verplaatsen, accessoires en kleuren worden de sterke punten extra benadrukt en krijgen potentiële kopers een goede indruk van de mogelijkheden die je woning heeft.

Bij Stoer in Style is alles mogelijk, om je woning op z’n best aan te bieden op de huidige huizenmarkt.

Kijk bij de opties voor de mogelijkheden en neem contact op, zodat we een plan op maat kunnen bespreken.

 

 


© Artemix

Opties

Verkoopstyling Basic

* 1-2 uur analyse in uw woning

* rapport met advies

>> Meer informatie

 

Verkoopstyling Direct

* dagdeel (4 uur), direct aan de slag

* woonkamer, één slaapkamer en 
keuken of de badkamer

>> Meer informatie

 

Verkoopstyling Perfect

* styling vlak voor een bezichting

de laatste accessoires voor de bekende 
puntjes op de i, krijgt u als presentje

>> Meer informatie